Ben jij op zoek naar dressuurinstructie?

Dressuurinstructie

Wil jij nog beter leren paardrijden en heb je wedstrijdambities? Vind jij het belangrijk om met steeds kleinere hulpen je paard fijn te laten lopen? Dan ben je bij mij aan het goede adres. Ik houd het lichamelijk welzijn -en vermogen van je paard daarbij scherp in de gaten!

In mijn lessen besteed ik veel aandacht aan: het rechtrichten, het nageeflijk en losgelaten gaan van het paard. Het kunnen rijden met kleine hulpen vind ik belangrijk om na te streven. Graag help ik jou en je paard om op die gebieden te verbeteren, zodat je prestaties op wedstrijd verbeteren. Bij bijna alle combinaties die ik lesgeef, verzorg ik ook de paardensportmassages. Dit geeft mij meer inzicht in de fysieke mogelijkheden van het paard, ik kan bijdragen aan het soepel houden van je paard en daar in de training op inspelen.  

Praktische informatie

Wil je bij mij lessen volgen? Dan vind ik het belangrijk dat je net als ik enthousiast en gemotiveerd bent en op jouw eigen wedstrijdniveau doelen wilt stellen. Met de tips uit de lessen en jouw nieuwe doelen ga je thuis weer fanatiek aan de slag. Ik vind het fijn als je jouw paard één keer in de zoveel tijd door mij laat losmaken met paardenmassage. Zo kan ik jullie nog beter helpen. 

Beperkt plaats

Ik zit op dit moment vol en heb alleen nog beperkt ruimte in de regio Culemborg en Ingen voor mensen die zowel willen lessen als paardensportmassages willen laten doen. 

Tarieven

  • 3 kwartier instructie kost € 45,00 (incl. BTW)
  • Een uur instructie kost € 55,00 (incl. BTW)

“Intussen heb ik alweer een paar jaar les van Keesje. Keesje is een rustig en betrouwbaar persoon. Ze geeft op een hele vriendelijke, maar ook duidelijke manier instructies. Daarnaast luistert naar jou als amazone en observeert je paard, ze kijkt dus echt naar het totaal plaatje. Ook organiseert ze trainingsweekenden en massageworkshops, een hele fijne aanvulling op de lessen. Kortom, Keesje is meer dan een ‘gewone‘ instructrice , ze is ook mijn coach! Bedankt Keesje voor alles tot nu toe en dat er nog maar mooie momenten (en prestaties) mogen volgen!”

"Sinds 5 jaar les ik bij Keesje. Ik heb onwijs veel geleerd van haar bij de pony's, en sinds een jaar ook bij de paarden. De begeleiding die ik krijg met het opleiden van mijn jonge paard is fantastisch! Ze heeft veel ervaring het trainen van (jonge) paarden, en ze kan dat heel goed overbrengen tijdens de lessen. Ze doet er alles aan zodat mijn paard en ik zo goed mogelijk kunnen presteren. Ik weet niet wat ik zonder Keesje zou moeten."

Dressuurles plannen?

Neem telefonisch contact met mij op of stuur een bericht via whatsapp.