Online training

Gebruik van de massagegun

In deze training laat ik je zien hoe je de massagegun goed en veilig op je eigen paard gebruikt. Het vervangt niet de massage van een professionele sportmasseur, maar helpt heel goed in het onderhoud van je paard!
De kwalitatief goede, krachtige en relatief stille massagegun kun je ook bij mij krijgen. Je vindt hem terug in de webshop. Op dit moment is ivm black friday de massagegun afgeprijsd van 119,- naar 85,-. De online training heb je er al bij voor 14,95. Aanbieding geldig tm 27 nov zolang de voorraad strekt. 

Inhoud van de training

In deze training laat ik je zien hoe je de massage gun goed en veilig op je eigen paard gebruikt. Het vervangt niet de massage van een professionele sportmasseur, maar helpt heel goed in het onderhoud van je paard!

Je ziet welke koppen je het beste op welke spiergroepen kunt gebruiken. En hoe dat je de massagegun het beste op je paard houdt. Ook vertel ik je hoe dat je de massagegun kunt introduceren bij je paard.  

Wil je een massage gun aanschaffen die goed werkt bij paarden? Dan heb ik een mooie aanbieding! Namelijk de massagegun en online training in één!

"Duidelijk uitgelegd. Ik heb al zin om er mee aan de slag te gaan, bedankt!"

Nanda

“Hele duidelijke video’s! En heel leuk om zelf te doen! Zeker als m’n paard er van staat te genieten en er lekker voor gaat staan, heerlijk!"

Bianca

De maker

Keesje de Hollander

Ik ben Keesje de Hollander, gediplomeerd paardensportmasseur en ORUN dressuurinstructrice niveau 2,3 en 4 (t/m ZZ licht). Ik heb verschillende paarden t/m ZZ-zwaar niveau mogen opleiden en starten.

“Het is mijn missie om paarden en ruiters beter te laten presteren zónder het welzijn van het paard uit het oog te verliezen.”

Leer nu de massagegun correct te gebruiken

Ga zelf correct met de massagegun aan de slag en maak je paard soepeler en losser!